martes, 1 de abril de 2008

Quan ets el titella


A la política hi ha persones que són els titelles d’altres persones. Serveix doncs per utilitzar una persona per tal de que aquesta faci la feina bruta i tu quedis com un senyor. Un polític “klinex” podríem dir: usar i llençar.
Si bé el passat dissabte llegíem en el Punt diari la noticia que el PSC no donava suport a la col·locació de la bandera republicana el pròxim dia 14 d’abril, ahir en el ple es va aprovar per unanimitat. Per tant hi ha dos coses molt clares; una és que el senyor Jordi Bosch Barraca, es va baixar el pantalons i per tant va cedir per tal de no votar diferent que el seu company de govern CiU, l’altre no la tinc tant clara; o bé en Barraca està emprenyat, molest, distant... amb el seu propi grup que li diu que voti en contra, o bé CiU no estava gaire d’acord amb la moció de la bandera i li va dir que fos ell qui digués que no; el titella.
No és només aquest fet el que demostra que Barraca és un titella ( sona més bé en català que en castellà, pelele) altres fets, opinions, explicacions donen fe a aquest fet.

I jo li pregunto amb tota l’amabilitat del món al senyor Barraca
És que no té criteri? O és millor governar a costa de donar-se cops de pal per tal de mantenir el sou?
Podrà vostè un dia votar de manera diferent que CiU? O bé els seguirà passi el què passi? Seguirà dient que el PSC de Banyoles és un partit d’esquerres?

1 comentario:

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

Necessitem un doble procés de canvi: canviar les relacions govern-partit i canviar les relacions direcció-partit. Materials urgents de cara a la nostra assemblea nacional de la tardor. Ara estem en crisi. No cal dissimular-ho. L’impacte “Baltasar” allunya ICV del seu entorn i desmotiva la militància. És un problema polític derivat d’un doble problema polític general (el tripartit no admet el factor diferenciat d’ICV ni nosaltres el marquem com caldria) i el partit no obté una centralitat de funcions i una metodologia de treball de lluita i de govern, de producció política, d’organització, etc…
Ho tenim magre, hem de fer un esforç, noves cares, nous misatges, modulació general del projecte…entre tots.
salut i visita el meu blog…en va ple del tema.