martes, 18 de marzo de 2014

La PAH té raó; Alcalde mentider.



Avui fa una setmana la PAH es manifestava davant l’Ajuntament dient, i jo també ho crec, que el Sr. Miquel Noguer és un mentider, ja que no compleix una moció aprovada per unanimitat, on es pactava “deslliurar” dels deutes de plusvàlua i IBI als desnonats i dació en pagament.
Us adjunto la noticia a Banyoles Televisió:


 
Davant d’aquesta situació el Sr Noguer va aprofitar per fer les següents declaracions en el Punt diari  i a Ràdio Banyoles:


Les qual ICV – independents de Banyoles hem respost de la següent manera:
En resposta a les declaracions del Sr. Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, en el diari El Punt/Avui del divendres 14 de març de 2014, ICV –independents de Banyoles declara:
  1. Que la situació personal de les famílies de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Banyoles és suficientment complicada com per fer “politiqueig” amb les seves reclamacions i accions, i per tant, ICV-IdB reclama menys declaracions i intencions i més accions.
  2. Que no “busqui fantasmes allà on no n’hi ha” que dialogui, treballi i solucioni la problemàtica dels desnonaments i els problemes de pagament de l’hipoteca que afecten a una part important de la ciutat de Banyoles.
  3. Que la PAH ha posat de manifest una contradicció entre allò aprovat pel ple de Banyoles i l’acció de Govern, i per tant, ICV-IdB reclama que s’estudiï el que estan fent altre municipis per deslliurar dels deutes d’IBI i plusvàlues de gent amb desnonaments i dacions en pagament.
  4. Que si té proves de manipulació de la PAH per part d’ICV-IdB que ho demostri, mitjançant proves i no suposicions, i de no tenir proves esta cometent un delicte de difamació i calumnia.
Per últim des d’ICV reflexionem de la següents manera:
L'equip de govern acusant a la PAH d'estar polititzada pretén crear una cortina de fum i una excusa per evitar entrar en la resolució de les demandes i propostes d'aquest col·lectiu. Aquesta tàctica barroera de tacar la imatge de col·lectius socials titllant-los de polititzats i manipulats ha estat àmpliament utilitzada per CIU per desacreditar, menystenir i desmobilitzar a qualsevol moviment ciutadà en contra de les seva manca polítiques (plataforma per l'Aigua de Banyoles, Plataforma Sota Monestir, ...).
En resum des d’ICV-IdB li responem a CIU que la política bàsicament tracta sobre resoldre conflictes i complir uns objectius. El benestar de tots els banyolins i banyolines, especialment d'aquells que més pateixen, i entre els quals hi ha els membres de la PAH, es mereixen que CIU faci més política de veritat i menys de façana. 
ICV-IdB  també demana més respecte per les persones que lluiten per la seva dignitat des de la PAH, tot agraint la feina que fan els seus voluntaris/es i membres en general d’aquesta Plataforma.

Us recomano escoltar el Debat a Hora Extra de Ràdio Banyoles emés el passat dissabte dia 15 d’abril on parlem d’aquest tema.

No hay comentarios: