sábado, 8 de noviembre de 2014

Demà SÍSÍ


Ja tenim aquí el 9 de novembre. Demà diumenge la ciutadania participarem en una “cosa” que no és ni el que volíem ni com el volíem però  que servirà per mostrar que ens cal un canvi radical de la relació entre Espanya- Catalunya.

Després de que el Govern Espanyol reiteradament poses traves a una consulta, només quedava que del 8 de novembre passéssim al 10 de novembre i per tant eliminar el 9 del calendari. Demà tindrem una gran festa reivindicativa que servirà en part per evidenciar que molta, molta i molta gent vol canviar les regles de joc, i que aquestes no només han de ser de relació entre administracions, sinó també  de manera de funcionar, de relacionar la ciutadania amb la política...

Aquests últims 15 dies he pogut participar en diferents debats i actes explicant el posicionament d’ICV en tot aquest procés. En algun d’aquests actes hi han participat membres del PP i parlaven de la incoherència del procés per molts motius, i jo sempre responia; el PP no pot demanar coherència quan prohibeix sobres dintre les urnes, però accepta sobres amb “caler” negre.

Demà Catalunya viurà una mena d’11 de setembre de proximitat, emeten un vot i firmant una denunciar per com l’Estat s’ha comportat. Demà m’acostaré a l’Instiut Josep de Brugulat de Banyoles  i “votaré” SÍSÍ: vull una Catalunya lliure per fer un país més just, més solidari, més democràtic, més transparent, més sostenible... En definitiva un SÍSÍ que ha de servir per fer una moció de censura a la totalitat, per començar un Procés Constituent que ha de servir per tal que junts i juntes ho puguem canviar-ho tot i decidir-ho tot.


Us adjunto els mapes que ha elaborat l’ANC de Banyoles on podeu consultar on heu d’anar a votar i els diferents busos que transportaran de manera gratuïta  la gent als instituts per poder participar:

No hay comentarios: