jueves, 20 de noviembre de 2014

Compleixo el que exigeixo, i vostè senyor Miquel Noguer?

Avui ha sorgit aquesta notícia al mitjà de comunicació “Crític”:
El qual es fa referència a de presumptes dietes cobrades per consellers/es de La Caixa, entre els anys 2005 i 2013. En elles surt el nostre alcalde Banyoles que sembla que ha acumulat un total de 1.350.000€ en dietes i remuneracions vàries de la Caixa i empreses relacionades.
Davant d’aquest fet ICV-IdB ha emès un comunicat de premsa que diu:
ICV- independents de Banyoles reclama a l’alcalde de Banyoles  la màxima transparència  en el tema de les “dietes” de la Caixa.
La noticia apareguda avui en “El Crític” denúncia  que alguns dirigents polítics han cobrat dietes de la Caixa amb  quantitats visiblement desmesurades, i que Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, ha acumulat entre dietes i altres remuneracions de la Caixa i societats relacionades un total d’1,3 milions d’euros entre el 2005 i el 2013.
Davant la noticia apareguda ICV-IdB fa una reclamació oficial d'informació a la ciutadania per tal que es respongui a les següents qüestions:
1.    Que el Sr. Miquel Noguer, Alcalde de Banyoles, aclareixi si la informació recollida per aquesta publicació en data d'avui és correcta.
2.    Que el Sr. Miquel Noguer faci públiques les dietes cobrades d'aquesta entitat bancària durant les legislatures en que ha exercit el càrrec d'alcalde i que doni explicacions de quins son els motius pels quals, ( segons consta en la relació de dietes de “La Caixa”, publicades per aquest diari ) ell és el polític més ben remunerat.
3.    Que es faci pública la declaració de béns de tots els regidors i regidores i, en especial la de l'alcalde de Banyoles, el senyor Miquel Noguer, de tots els anys que han exercit un càrrec públic a la ciutat. Tant en el moment en que varen accedir al seu càrrec com en el moment de la seva finalització.
4.    Que s’emeti un informe de tresoreria referent a totes les vinculacions contractuals entre l’Ajuntament de Banyoles i la Caixa entre el 2007 i el 2013, així com l'estudi de possibles conflictes d'interessos entre les funcions exercides pel Sr. Miquel Noguer durant el període que va exercir com Alcalde de Banyoles i Conseller de la Caixa al mateix temps.

Tota aquesta informació s’haurà de posar a informació pública per tal que els ciutadans/es la puguin valorar.

Així doncs jo penso complir la pregunta número 3 i us enllaço la meva declaració de béns, patrimoni i compatibilitat que vaig fer tant bon punt vaig entrar de regidor.
Cal aclarir que només hi ha una variació, actualment posseeixo un cotxe el qual encara estic pagant. 

No hay comentarios: