martes, 2 de diciembre de 2014

Preguntes al ple de novembre.





Ahir 1 de desembre es va realitzar el ple de novembre i ICV-IdB va realitzar les següents preguntes:

1.       POBRESA ENERGÈTICA.

Té constància l’Ajuntament de les mesures que ha recomanat el Síndic de Greuges respecte la pobresa energètica?

Tenen constància de peticions relacionades amb la pobresa energètica?

Quines són les mesures per combatre la pobresa energètica a nivell municipal? 

Té  o té previst l’Ajuntament de Banyoles un acord amb els operadors elèctrics que operen a Banyoles per fer una treva energètica els pròxims mesos d’hivern?

2.       PUDORS.

Respecte a unes declaracions a diferents mitjans de comunicació referent a la responsabilitat o no d’emetre pudors a la ciutat, què està realitzant l’Ajuntament de Banyoles, té intenció de fer efectiu l’article 13 de l’ordenança d’olors de Banyoles refent a les sancions, o pel contrari vol continuar amb una mena de moratòria del reglament?



3.       DIETES CAIXA:

Aquest grup municipal va demanar a l’alcalde de Banyoles que respongués 4 preguntes:



·         Que el Sr. Miquel Noguer, Alcalde de Banyoles, aclareixi si la informació recollida per aquesta publicació en data d'avui és correcta.

·         Que el Sr. Miquel Noguer faci públiques les dietes cobrades d'aquesta entitat bancària durant les legislatures en que ha exercit el càrrec d'alcalde i que doni explicacions de quins son els motius pels quals, ( segons consta en la relació de dietes de “La Caixa”, publicades per aquest diari ) ell és el polític més ben remunerat.

·         Que es faci pública la declaració de béns de tots els regidors i regidores i, en especial la de l'alcalde de Banyoles, el senyor Miquel Noguer, de tots els anys que han exercit un càrrec públic a la ciutat. Tant en el moment en que varen accedir al seu càrrec com en el moment de la seva finalització.

·         Que s’emeti un informe de tresoreria referent a totes les vinculacions contractuals entre l’Ajuntament de Banyoles i la Caixa entre el 2007 i el 2013, així com l'estudi de possibles conflictes d'interessos entre les funcions exercides pel Sr. Miquel Noguer durant el període que va exercir com Alcalde de Banyoles i Conseller de la Caixa al mateix temps.



De les 3 preguntes vostè ha respost a un, referent als informes de Secretaria i Intervenció, té intenció de respondre les dues anteriors.



4.       Petició de les mares/pares i veïns de la zona de l’Escola de La Draga: ens fan constar que l’enllumenat instal·lat aquest  entre aquesta escola i el rec de la Figuera d’en Xo no funciona, així com també, sembla que els cablejat de l’enllumenat està  a la vista amb la perillositat que això comporta.


No hay comentarios: