martes, 17 de febrero de 2015

Atenció asfalt nou! Atenció eleccions imminents!



Engeguin màquines! Escalfin motors! Comprin asfalt! Que s’acosten les eleccions... Podrien ser crits de l’equip de govern des de l’Ajuntament.
Aquests últims dies són molts els carrers que s’han vist i es veuran immersos en les obres d’asfaltatge de carrers, o millor dit, de posar bé els carrers de cares a les eleccions.  Obres que es fan els últims dies de legislatura per tal de dir que han fet per cada carrer o barri.

Per exemple el meu barri, Can Puig, accions durant la legislatura... Pintar carrers i poca cosa més per no dir res més.  Ni han activat el Consell de Barri, ni han millorat la plaça dels Til·lers, ni han millorat l’enllumenat (que cada dos per tres ens quedem sense llum)...

Però per acabar-ho de rematar alguns veïns i veïnes em comenten que després de demanar-ho en moltes ocasions ara estan asfaltant els carrers, però el mes de setembre de 2014 van repintar el mateix carrer, per tant, “gasto inútil”: pintar per després asfaltar i després pintar...  CiU ja ens té acostumats a aquestes situacions, recordo per exemple que la plaça dels Til·lers de Can Puig es va posar terra 15 dies abans de les últimes eleccions municipals. NO arriba a l’extrem d’ERC que inaugurava locals municipals sense acabar. Però la filosofia és la mateixa, fem la foto, fem-los contents, que la cadira s’hi està molt bé.

Però amics i amigues les eleccions no podem, o no hauríem, de valorar els últims tres mesos, sinó els 4 anys.

No hay comentarios: