martes, 3 de febrero de 2015

Previsió o electoralisme?

Visc atònit aquest dies amb els anuncis d’obres pels anys 2015, 2016 i 2017 que està fent l’equip de Govern de la ciutat de Banyoles.
Si bé és cert que el “Gobierno”  ens obliga a fer previsions d’inversions pels pròxims anys, cal tenir en consideració que el pròxim mes de maig viurem unes eleccions municipals i per tant hi ha la possibilitat de que hi hagi un canvi de govern municipal. La previsió d’obres que està anunciant l’Aclalde de la ciutat afecta al pròxim mandat però no ha buscat consens amb els grups a l’oposició que poden governar a partir del maig.
Així doncs estem davant d’un fet de previsió o electoralisme?
Sembla que CiU vol anar a les eleccions municipals dient faré això, això i això, i a més a més ja tinc les “peles” i ja ho tinc tancat. CiU està utilitzant previsions per a treure un rèdit electoral?  Pot ser  legal però és ètic?
Des d’ICV-IdB sempre hem dit que els pressupostos han de ser participatius, i per tant, la gent ha de decidir què vol fer amb els seus diners, i quan es tracta de fer infraestructures encara més.  Us adjunto diferents exemples dels pressupostos participatius:


No hay comentarios: