martes, 23 de diciembre de 2014

Més participació , més información pel POUM.

Ahir en el ple de desembre de l’Ajuntament es va aprovar una ampliació de temps (2 mesos més)  per les aportacions que pot fer la ciutadania a l’Avanç de POUM.
Durant aquest temps es recullen opinions, comentaris, aportacions, reclamacions i visions de la proposta avançada que s’ha fet del POUM. (trobareu tota la informació a  http://poum.banyoles.cat/)
Des d’ICV-IdB ens abstingut en aquest punt ja que varem demanar un seguit d’accions a CiU que realitzes durant aquests dos mesos. CiU no es va comprometre a realitzar les següents peticions:
·         Que es faci una audiència pública per explicar l’avanç del POUM, així com també que es digui què i com ho podem fer.
·         Que s’editi un tríptic informatiu on expliqui la proposta i com pot dir la seva la ciutadania. Creiem que 9 línies dedicades en el butlletí municipal són insuficients per un document que té una vigència de 30 anys. Els hi diem sincerament que la poca informació que s’està donant de l’avanç del POUM en un altre moment del mandat faria repensar a aquest grup municipal la idoneïtat de que el regidor de comunicació i participació exerceix correctament les seves funcions, i per tant, si cal reprovar-lo o demanar que se l’aparti d’aquestes responsabilitats.
·         Que totes aquelles reunions privades siguin recollides en un document de visites on digui qui, quan i què demana, per tal que hi hagi el màxim d’informació de tot allò sol·licitat per part de la ciutadania ja sigui a nivell individual o col·lectiu.
Tres peticions senzilles, econòmiques i que farien aquest procés de participació més transparent i participatiu, però ja sabem que CiU de Banyoles d’aquestes coses no en gasta.



No hay comentarios: